У Хмельницькому дружина підрізала чоловіка: подробиці сімейного скандалу

Конфлікт сімейного подружжя переріс у різанину

1648

Застілля п’яного подружжя закінчилося ножовим пораненням  одного з них. Дружина з чоловіком спочатку сварилися, але потім розлючена жінка схопилася за ніж і почала наздоганяти коханого. Вже у під’їзді супутниця завдала йому важких ножових поранень в область грудей, повідомляє сектор комунікації поліції  у Хмельницькій області.

Уночі на лінію «102» повідомили, що  на станцію «швидкої»  за допомогою звернувся чоловік  із важкими ножовими пораненнями. Як згодом  з’ясувалося, пораненого  до лікарів привіз інший чоловік, який і розповів про криваву драму, що розігралася в сім’ї потерпілого.

На місце події відразу вирушили правоохоронці, які вже в під’їзді помітили криваві сліди і кухонний ніж. А в квартирі, де проживав підрізаний чоловік, поліцейські  знайшли нетверезу жінку.

Зловмисницю затримали та відкрили кримінальне провадження за фактом нанесення важких тілесних ушкоджень. Їй загрожує позбавлення волі терміном від 5 до 8 років. А порізаного чоловіка зараз рятують у Хмельницькій міській лікарні.

" " " "