Відгукнувся на оголошення про згубу та пограбував квартиру: шепетівчанин отримав вирок

Інцидент трапився у смт Понінка Шепетівського району

763

Ще, 19 квітня 2021 року,  містянин відгукнувся на оголошення про знайдені ключі. Він повідомив авторці оголошення, що це ключі від його квартири, які він необачно втратив. Отримавши ключі, від чужої оселі, чолов’яга уже наступного дня туди навідався. Після його візиту з помешкання зникли золоті прикраси на суму 9550 гривень. Проте зловмисника, побачила сусідка потерпілої, яка й подавала оголошення про ключі. Однак хитрому чоловіку вдалося втекти.

Чоловік постав перед судом. Під час засідання він щиро розкаювався. Пояснив свій вчинок тяжким матеріальним становищем. Сама ж власниця обкраденої квартири пояснила, що, на момент інциденту, перебувала за кордоном. Приїхавши, дізналася про крадіжку, проте обвинувачуваний повернув їй усі викрадені ювелірні вироби, тому претензій до нього немає.

Зловмисник офіційно не працевлаштований, проте має позитивні характеристики з місця проживання та утримує малолітню дитину, крім того, він  добровільно відшкодував збитки та щиро розкаявся. Тому суд, враховуючи ці обставини, призначив йому покарання  у вигляді позбавлення волі терміном на 4 роки, звільнивши  від його відбування з випробуванням на два іспитових роки.

Нагадаємо, що Хмельницький апеляційний суд відхилив дві скарги обвинувачуваної у вбивстві хмельницької підприємиці, а також за крадіжку майна та наркотики на Шепетівщині судили місцевого жителя

 

" " " "