Вимагав гроші, погрожував та викрав авто: на Хмельниччині затримали зловмисника

Хмельничанину повідомлено про підозру та взято під варту

520

Житель обласного центру погрожував іншому хмельничанину вогнепальною зброєю та наносив побої. Таким чином, він намагався «вибити» у потерпілого 40 тисяч гивень. Проте оторимавши відмову, зловмисник не зупинився. Він викрав автомобіль потерпілого «Volkswagen Passat», вартість якого становить майже пів мільйона гривень, повідомляють у Хмельницькій обласній прокуратурі.

Однак на цьому зловмисник не зупинився крадене авто вирішив продати. Під час  спроби  продажу легковика його й за тримали працівники поліції.

Чоловіка затримано в порядку встановленому законом та оголошено підозру. Крім того, йому вже обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Наразі триває слідство та перевіряється причетність до вчинення злочину інших осіб. За незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з погрозою застосування небезпечного для життя насильства йому може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 8 до 12 років з конфіскацією майна або  без такої ( ч. 3 ст.289 КК України).

Нагадаємо, що у Хмельницькому засуджено двох грабіжників

" " " "