Кримінальний сімейний підряд: У Полонному матір із сином збували наркотики

Крім родичів, у групі розповсюджувачів був ще й третій

1947

У Полонному поліцейські затримали групу розповсюджувачів метадону, до якої входило троє людей. Причому двоє із цієї трійці приходяться одне одному найближчими родичами – матір’ю і сином, інформує сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Правоохоронці розповідають, що кілька місяців тому на вулицях їхнього райцентру різко зросла кількість людей, що мали ознаки наркотичного сп’яніння. Поліцейські звернули на це увагу та стали шукати першопричину такого небувалого сплеску вживання наркотиків. Очевидно, на території районі з’явився постачальник дурману.

Поступово, завдяки вжитим розшуковим діям, правоохоронці вийшли на зловмисників. Аби не сполохати їх та довести їхню вину, вони під прикриттям зробили у розповсюджувачів кілька контрольних закупок, що дозолило задокументували їхню протиправну діяльність.

Усіх трьох затримано. Зараз вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Крім того, кожному із трьох мають повідомити про підозру. Санкції статті, яку їм інкримінують передбачають від 6 до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

" " " "