«Кубок Буковелі – 2018»: хмельничани завоювали три нагороди

1590

Червоноград, Баштанка, Острог та Новий Буг. Майже двадцять команд з усієї країни з’їхалися у саме серце Карпат на осінній Кубок Буковелі. Цілий тиждень юні футболісти 2008-го та 2010-го років народження змагалися за звання сильнішого.

Втомлені та щасливі, з Баштанки, Бродів та Нового Бугу. Майже двадцять команд з усієї країни з’їхалися у саме серце Карпат на осінній Кубок Буковелі. Цілий тиждень юні футболісти визначали хто сильніший з них у футболі.

Юні футболісти змагалися у двох вікових категоріях – 2008-го та 2010-го років народження. В останній вихованцям Олександра Кучерявого рівних не було.

А ось Сашко Греля, воротар команди, грою задоволений. Перемогли, каже юний голкіпер, бо зіграла вся команда.

Перемога, кажуть вже самі футболісти, не лише їх заслуга. Це, в першу чергу, – робота тренерів.

А ось футболісти 2008 року обійти усіх не зуміли. У фіналі, каже капітан команди, гра не пішла, а відтак першим місцем поступилися львів’янам.

Вже після турніру, кажуть футболісти, упущення у грі проаналізували, тож у наступних чемпіонатах помилок не допустять.

Ще одна команда новаторівців також програла тільки один матч, щоправда за вихід у фінал, тож у підсумку юні футболісти боролися за третє місце.

Хоча третє місце і не вершина, втім, кажуть самі футболісти, для них бронза – також перемога, бо ж на попередньому кубку пасли задніх, а тут замкнули трійку лідерів.

На досягнутому, кажуть юні футболісти, не зупинятися, бо ж у футбол грають для того, аби перемагати.

" " " "