Кубок Дроздова 2017/2018 стартував.

1212

Новий сезон Кубку Дроздова з баскетболу стартував. Цього року до змагань долучилися нові команди, а вже відомі у місті доукомплектувалися молодими гравцями. Попереду на учасників чекає декілька місяців запеклої боротьби. На цьому тижні вже пройшов третій матч першого сезону.  У двобої зійшлися фаворити чемпіонату – «Феміда» та дебютанти – «Плоскирів».

У місті розпочався вже восьмий розіграш кубку Дроздова. За перше коло, яке триватиме до Нового Року, пройде понад 40 ігор. Змагатися за кубок буде сім команд з Хмельницького.

Для вболівальників та організаторів турніру цей рік став винятковим. До змагань долучилися молоді команди та оновився склад вже відомих на Хмельниччині.  На сьогоднішній день це говорить про розвиток спорту в місті – переконаний головний суддя кубку Дроздова.

Команда «Феміда» – постійні учасник баскетбольних змагань. Вони завжди показують чудові результати. Минулого року вони стали срібними призерами змагань. А цьогоріч розраховують на перемогу.

Перші дві чверті боротьба на майданчику була рівною, а от у другій половині матчу дебютанти з команди «Плоскирів» здали свої позиції. І в результаті гра закінчилася з рахунком 96 на 46 на користь «Феміди».

 

" " " "