Кубок Дроздова: «Метеор-ХНУ»

1578

Гра на шальках терезів та перемога у триочковий кидок. У Хмельницькому розпочалася запекла боротьба за третє місце Кубку Дроздова. Декілька років поспіль у малому фіналі зустрічаються «Метеор» та «ХНУ», доля цьогорічної бронзи – не виключення. Перший поєдинок для «Метеора» був виїзним, для «ХНУ» – домашнім.  Гра на шальках терезів та перемога у триочковий кидок. У Хмельницькому розпочалася запекла боротьба за третє місце Кубку Дроздова. У малому фіналі зустрілися «ХНУ» та «Метеор».

А ось «ХНУ» демонструє зовсім інший баскетбол, зовсім не схожий на метеорівський.

«ХНУ» та «Метеор» один для одного – суперники не нові. Ці команди вже декілька років поспіль зустрічаються у малому фіналі.

Відповідно й перемога для обох команд – справа принципова. На гру хлопці налаштувалися рішуче. Одразу ж у рахунку повели гравці «ХНУ». По суті, лідерство тримали ледь не до самого фінального гудка, втім на останніх секундах «Метеору» програли.

Цей матч для «ХНУ» – домашній, для «Метеора» – на виїзді, наступний буде навпаки. Якщо переможе «ХНУ» буде ще одна гра, якщо ж ні – бронзова нагорода метеорівська.

 

" " " "