Кубок Дроздова завершився

1611

Медалі, грамоти, традиційне фото та посмішки. У Хмельницькому завершився Кубок Дроздова сезону 2016-2017. Попередньо, «Метеор» та «ХНУ» розіграли бронзову медаль. А ось долю золотої нагороди вирішували  «Феміда» та «Новатор».

Аплодисменти та посмішки. Так дякують за гру вболівальники «Феміди». Нині їх команда змагалася за чемпіонство шостого Кубку Дроздова.

Це була друга фінальна гра. У першій – «Феміда» поступилася, так саме закінчився і другий матч і, по суті, весь сезон. Чемпіоном шостого Кубку став «Новатор», срібло – у «Феміди». Щоправда, кажуть фемідівці, їх перемога попереду, адже основний склад команди – учні та студенти.

Не менш хотіли перемогти у цьому фіналі. Щоправда, перша половина гри не задалася, у другій зібралися, втім наздогнати суперника не зуміли. З рахунком 84 на 70 перемогу отримав «Новатор».

Задоволені грою і самі гравці. Кажуть, перемога була бажаною, втім сама команда та підтримка вболівальників куди важливіші.

«Новатор» – беззаперечний лідер, у «Феміди» – друге місце. Власне, завдяки студентам та учням команда і закріпилася у срібних призерах цьогорічного сезону.

Власне, цією грою і завершився шостий Кубок Дроздова. Тепер тутешні баскетболісти готуються до наступного сьомого сезону.

 

" " " "