Волейбольний сезон у Хмельницькому завершено

1313

Хмельницькі волейболісти завершили волейбольний сезон. Без перебільшення, найбільш вдалий за останні роки. Чоловіча команда зайняла четверте місце у Суперлізі. До того ж відродився у місті і жіночий волейбол. Цього року збірна Хмельницького взяла участь у Вищій лізі. Вперше за п’ять років наші дівчата стали бронзовими призерами. 

Не депутатами єдиними. Мабуть, вперше за останніх півроку, окрім чиновників та поважних гостей, сесійна зала міської ради зустрічає спортивну еліту міста. Щоправда, каже мер, відзначають тільки гідних, аутсайдерам та невдахам – зась.

Така ж позиція у хмельницьких волейболістів. По суті, цьогорічний волейбольний сезон вони завершили найкраще за останні роки. У Суперлізі чоловіча команда зайняла четверте місце.

Цього року вперше за «Новатор» грав Сергій Попов. Насправді, каже хлопець, його стихія – пляжка, втім і в класиці – мов риба у воді. По суті, Сергій – ліберо, та у  «Новаторі» перепробував усі ролі: і нападника, і захисника. Ділиться, грати у цій команді – одне задоволення.

Одним із вболівальників був сам мер. Розповідає, практично жодної домашньої гри «Новатора» не пропустив.

Тим більше, що у Хмельницькому жіночий волейбол відродився. Вперше за п’ять років збірна міста взяла участь у Вищій лізі. І одразу ж наші дівчата стали бронзовими призерами.

 

До наступного сезону почали вже готуватися. Чоловіча команда претендує на нагороди Суперліги, жінки, для початку, у Суперлізі воліють закріпитися.

 

" " " "