Кубок міського голови: переможці відомі

1302

Сенсація у баскетболі. У Хмельницькому визначили переможця другого Кубку міського голови. Минулого року у фіналі стартового турніру зійшлися «Новатор» та «Збірна школярів». Прогнозовано, з двадцятиочковою перевагою найсильніша команда області стала першим переможцем Кубку мера. До цьогорічного фіналу минулорічні чемпіони також дійшли, щоправда спортивний майданчик ділили вже не з школярами, а з командою «Метеор». Якщо вирішальний матч за участю цих команд можна було передбачити, то результат на табло – сенсація у місцевому баскетболі.

«Мохіто», школярі та прикордонники. Цього року участь у Кубку міського голови взяли сім команд. Прогнозовано до вирішального матчу дійшли найсильніші – минулорічний чемпіон «Новатор» та «Метеор». Якщо саме ці команди у фіналі – не дивина, то результат на табло – сенсація у місцевому баскетболі.

Досі «Новатор» жодного разу не поступався «Метеору». А ось у цьому фіналі програв аж 15 очок.

Насправді, кажуть метеорівці, у «Новатора» гра не пішла з самісінького початку, потім не вдавалися підбори та коронні триочкові кидки. Натомість, у «Метеора» все працювало як годинник.

Самі ж новаторівці можуть знайти з десяток причин чому програли, втім, називають єдину – чемпіонським титулом проходиться ділитися.

Чого не скажеш про метеорівців. Для них це – насправді визначна гра. Фактично те, чого хотіли не один матч, нарешті звершилося.

Окрім спортивного задоволення, метеорівці отримали презент і від міської ради. Цьогорічних переможеців нагородили перехідним кубком, дипломом та навіть призовими коштами.

Не залишився без відзнаки і минулорічний чемпіон. За участь у фіналі “Новатор” отримав пам’ятний кубок та диплом.

 

" " " "