Чи була аварійною зима у Хмельницькому?

972

Майже п’ять сотень пригод та троє загиблих. Патрульна поліція Хмельницької області підбила підсумки роботи за зимовий період. Так за три календарних місяці поліціянти склали понад сім тисяч адмінматеріалів, зафіксували п’ять сотень дорожньо-транспортних пригод та зловили одну сотню курців. Разом з тим місцеві копи запустили підрозділ «ТОР», завершили та знову розпочали набір до своїх лав та почали обслуговувати ще одну трасу – Н-03.

Патрульна поліція Хмельницької області підбила підсумки роботи за зимовий період. Так за три календарних місяці місцеві поліціянти склали понад сім тисяч адмінматеріалів.

Разом з тим, за зимові місяці на території міста та області трапилося понад п’ять сотень дорожньо-транспортних пригод. На жаль, без жертв не обійшлося.

Автор: Для поліціянтів зима відзначилася і створенням «ТОРу». Це – підрозділ, що допомагатиме патрульним екіпажам та буде забезпечувати порядок при масових заходах.

З початку лютого хмельницьким патрульним в обслуговування передали трасу Житомир-Чернівці. Фактично тепер відрізок від міста Хмельницького і до кордону з Чернівецькою областю – під прицілом поліції.

Також лави місцевих правоохоронців поповнили новобранці. Окрім того, полісмени завершили та знову розпочали набір.

 

" " " "