«Вболівай за своїх»

1601

Цими вихідними у Давидківцях Хмельницького району відбулися «Ігри ветеранів». Спортивне  свято об’єднало кілька десятків любителів здорового та активного відпочинку.  Вже другий рік поспіль захід проходить за підтримки благодійного фонду  Сергія Лабазюка «Ми поруч». Організатори розповідають, «Ігри ветеранів» покликані популяризувати спорт та здоровий спосіб  життя у районі. Сьогодні у сільській місцевості розвиток спорту гальмується  через брак фінансування. Тому  допомога меценатів – не просто доречна, а вкрай необхідна.

Відпочинок має бути корисним, цікавим, а, головне, активним – переконані учасники змагань «Ігри ветеранів». Цими вихідними спортивний захід, що відбувся у селі Давидківці Хмельницького району, об’єднав любителів спорту віком 35 плюс. Учасники із шести сіл з’їхалися позмагатися у волейболі, армреслінгу та настільному тенісі. Волейбол згуртував найбільше прихильників.

Такої ж думки і спортсмен з Гвардійська – Вадим Подокопний. Каже, з друзями тренується щовихідних, адже спорт не просто любить, а ним живе. До того ж має досягнення. У цьогорічних «Іграх ветеранів»  чоловік став переможцем змагань із пінг-понгу. Додає,  першість далась непросто, та результат того вартий.

Напружено та завзято за перемогу змагалися й спортсмени-армреслери, котрі й завершували програму Ігор. Диплом та грошову винагороду вони також повезли до Гвардійська. Не приховують, кращими з кращих стали, бо багато тренуються. Причому займаються не лише боротьбою на руках.

Долучили до гри і молодь – команда волейболістів з Давидковець на рівні змагалася із ветеранами. Хлопці кажуть, тренуватися вже з бувалими спортсменами – добре та корисно.

Підтримка та розвиток спорту – один із пріоритетних напрямків роботи благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч». Вже другий рік поспіль організація долучається до проведення  «Ігор ветеранів».

Спілкування – не єдина винагорода, котру отримали учасники «Ігор ветеранів». Усіх переможців  представники благодійного фонду «Ми поруч» відзначили дипломами та грошовими винагородами.

 

" " " "