«Кубок школи Самсон-Право»

1969

Хмельницький, Старокостянтинів та Нова Ушиця. В обласному центрі відбувся Кубок школи Самсон-Право з рукопашного бою. Традиційно, змагання приурочили до Міжнародного дня захисту дітей. Щоправда, зазвичай на турнір запрошували команди із сусідніх областей. Цього разу – Кубок тільки для спортсменів області.

Близько двадцяти років дітям присвятив Вячеслав Васильович. Власне, стільки часу працює тренером у Новоушицькій ДЮСШ. Розповідає, досягнень було чимало, втім найбільше – вихованці.

Нині ж команду привіз до Хмельницького. В обласному центрі відбувся Кубок школи Самсон-Право з рукопашного бою. Традиційно, змагання приурочили до Міжнародного дня захисту дітей. Щоправда, зазвичай на турнір запрошували команди із сусідніх областей. Цього разу – Кубок тільки для спортсменів області.

На перемогу у Кубку самсонівців сподівається Володимир Бучко. Приїхав спортсмен з Нової Ушиці. Розповідає, бойовими мистецтвами займається кілька років. Власне, у цьому виді спорту і планує розвиватися.

З Нової Ушиці приїхав і Андрій Мокринчук. Каже, перемога для нього – особливо важлива. Адже, це не тільки золота нагорода, а й прибуткове діло.

Гарна мотивація – це вже добре. Тим більше, коли працює вона на досягнення вищої цілі.

 

" " " "