Відкриття табору «Патріот»

1239

5 днів під відкритим небом. У Стуфчинцях відкрився військово-патріотичний табір «Патріот». Цього року  тут святкують десяту річницю. Близько ста дітей проживатимуть у облаштованому наметовому містечку. Діти розділилися на шість команд. Кожна із них представлятиме свою школу. За час відпочинку інструктори  навчать дітей виживати у лісі, розводити багаття, правильно харчуватися і влаштують справжні спортивні змагання.

Патріотичними піснями відбулося урочисте відкриття табору «Патріот». Цього року відпочити приїхало близько 100 дітлахів. Їх розділили на шість команд. Кожна із них представлятиме свою школу.

Помічники народного депутата України Сергія Лабазюка традиційно долучилися до святкового відкриття. За доброю звичкою до молоді приїхали із подарунками. Привезли понад 10 карабінів і туристичне спорядження, яке будуть використовувати у спортивних змаганнях.

У таборі діти перебувають лише п’ять днів. Інструктори розписують кожну годину навчанням і випробуванням. Багато уваги приділяють прикладному патріотизму. Також залучають до активного відпочинку і навчають виживання у польових умовах.

Діти задоволені активним відпочинком. Також їх приваблює патріотичний нахил табору і можливість знайти нових друзів.

 

" " " "