Кубок України з волейболу: «Новатор-Локомотив»

1056

Кубок України з волейболу. Цими вихідними хмельницький «Новатор» приймав у домашньому поєдинку харківського «Локомотива». Господарі спортивного майданчика та гості у двох матчах розіграли путівку до фіналу.

Цими вихідними хмельницький «Новатор» приймав у домашньому поєдинку харківського «Локомотива». За два дні господарі та гості зіграли два матчі та визначили долю путівки до фіналу. Скажемо одразу, за Кубок України «Новатор» змагатися не буде, натомість – двері відкриті для харків’ян. Насправді омріяну участь хмельничани вигризали фактично зубами, втім це тільки останні партії як у першій, так і у другій грі.

А далі – міцні нерви, сталевий характер та справжній волейбол.

Першу битву хмельничани програли з рахунком 1:3, поступилися і в другій. Сценарій практично той самий. Перші дві партії – розминка «Локомотива», потім – волейбол.

Власне подвійна перемога над «Новатором» і забезпечила «Локомотиву» участь у фіналі Кубку України, щоправда, кажуть «залізничники», ця перепустка далася не просто.

У фіналі Кубку України харківський «Локомотив», як і минулого року, зіграє з львівськими кажанами. А ось «Новатор» готується до СуперЛіги. Вже 26-27 січня удома хмельничани прийматимуть чернігівського «Буревісника».

 

" " " "