Культура і традиції Японії у хмельницьких школах.

2970

Культура – шлях для створення дружніх стосунків.Днями у Хмельницький завітав другий секретар з питань культури і інформації Посольства Японії в Україні. Хошіно Юічі третій рік займається культурними заходами, які допомагають краще пізнати японські традиції. За ідеями та підтримкою завітали до місцевих шкіл.

Культура і традиції Японії у хмельницьких школах. Представник Посольства Японії завітав на зустріч із гімназистами. Зраділа такій новині учениця Каріна Яковленко. Дівчинка вже кілька років вивчає японську мову. Спочатку це робила сама, нині відвідує гурток. Каже, захоплена цією країною, бо планує в майбутньому там жити. Тому нинішня зустріч із представником Посольства Японії в Україні – справжній подарунок.

Хошіно Юічі три роки проживає у Києві. Своєю діяльністю намагається інформувати українців щодотрадицій та культуриЯпонії. Каже, зараз хоче розширити географію і працювати в регіонах. Тож за підтримкою завітав у Хмельницький.

А от школярі приємно вразили. І на всі запитання про Японію відповідали завзято і влучно. Тож, питання співпраці розглядатиметься найближчим часом.

 

" " " "