Яким був четвертий сезон вуличного кіно? Підсумки тижня .

1342

З карематами, теплим чаєм та гарним настроєм. Цього тижня на стадіоні Хмельницького національного університету сотні містян закривали четвертий сезон вуличного кіно. На десерт студенти ХНУ підготували анімаційну стрічку. Мультик організатори обрали неспроста. Кажуть, кіно саме цього жанру згуртовує і студентів університету, і молоді родини. Нагадаємо, з анімаційного кіно цьогорічний сезон просто неба і розпочався. Перегляди під відкритим небом стартували на початку червня та тривали усе літо.

З карематами, теплим чаєм та гарним настроєм. Так на стадіоні Хмельницького національного університету стартував четвертий сезон вуличного кіно. Для першого у цьому році перегляду під відкритим небом Студрада ХНУ обрала мультик «Таємниця Коко». Це історія про хлопчика Мігеля, котрий хоче возз’єднати усю родину.

Мультик просто неба на стадіоні ХНУ зібрав понад сім сотень глядачів. Так Аліна на вуличний перегляд прийшла з подружкою та дітками.

А ось ці дівчата на кіно прийшли всією університетською групою. Кажуть, перед сесією такий відпочинок – те, що треба.

Так саме атмосферно сотні містян і закривали четвертий сезон вуличного кіно. На стадіоні Хмельницького національного університету люди почали збиратися вже ближче восьмої, традиційно, – з карематами, чаєм та гарним настроєм. На десерт цьогорічного кіно під відкритим небом студенти ХНУ підготували анімаційну стрічку «Кролик Петрик».

Нагадаємо, з 2015-го, саме тоді виникла ідея створення проекту, вуличний кінотеатр якісно змінився, починаючи від технічних можливостей і аж до благодійної мети. Так, на кожному безкоштовному показі цього сезону студенти збирали кошти для дітей, які того потребують.

На останнє у цьому році кіно просто неба Іванка прийшла з друзями. Вуличний кінотеатр, каже дівчина, відвідували весь сезон, адже для студентів це – найкращий відпочинок.

На мультик під відкритим небом Іра також прийшла з подругою. Так, каже, прощаються з літом.

Це востаннє у цьому році містяни зібралися на кіно просто неба, втім наступний сезон, обіцяють організатори, буде ще цікавішим та масштабнішим.

Авр: Там, кажуть автори проекту, буде найбільша у місті локація вуличного кіно. При цьому, на стадіоні Хмельницького національного університету покази під відкритим небом також будуть.

" " " "