Купальному сезону бути. У Хмельницькому вже розпочались підготовчі роботи на міському пляжі

1065

Купальному сезону бути! Міністерство охорони здоров’я дозволить цьогоріч відкрити пляжі в Україні. У Хмельницькому пляжний сезон стартує 1 червня і триватиме до 1 вересня. Оскільки в обласному центрі одне і єдине місце організованого літнього відпочинку ‒ міський пляж, його і почали готувати для відвідувачів.

Вже за два тижні у Хмельницькому відкриється купальний сезон. Міський пляж – єдине дозволене місце для літнього відпочинку в обласному центрі. Тому там вже почали підготовчі роботи. В управлінні ЖКГ міста кажуть, цьогоріч планують закупити 300 тон піску. Старий пісок почистять від сміття та спушать.

Минулого року берег Південного Бугу на міському пляжі розчистили від чагарників, розрівняли спуск до води. Також встановили три нових кабінки для переодягання, які, на жаль, пошкодили вандалами.

З 1-го червня на пляжі відкриють безкоштовну вбиральню та запустять фонтанчики з питною водою. Разом з тим в Міністерстві охорони здоров’я застерігають – людям із групи ризику пляжі відвідувати не варто, усім іншим необхідно буде дотримуватись безпечної дистанції та правил особистої гігієни, надягати маски.

" " " "