Останній дзвінок для школярів Волочиського НВК пролунає онлайн

2141

Останній дзвінок онлайн.У Волочиському НВК вирішили не завершувати навчальний рік без традиційного свята та провести його дистанційно. Тим паче, що за період карантину тут успішно освоїли інтернет-майданчик для проведення занять. Наразі у школі активно готуються до онлайн-лінійки.  

 Інна Павлівна пояснює чергову тему з курсу Громадянська освіта. Нову інформацію вчителька Волочиського НВК супроводжує слайдами, які виводить на монітор домашнього комп’ютера. За презентацією по той бік екрану уважно спостерігають учні десятого класу.

Адаптувалися до нового формату навчання і школярі. На онлайн-платформ і вони спілкуються із вчителями та однокласниками, мають доступ до матеріалів, отримують завдання і надсилають відповіді. Увесь освітній процес відбувається вдома за допомогою електронного пристрою.

Відео-уроки – це ще й можливість виконувати кілька справ одночасно, жартують школярі. Все ж серед підлітків знайшлися прихильники класичних занять у школі.

Навчальний процес наразі відбувається онлайн на платформі Гугл. Програма – доступна, зручна у користуванні та безпечна, розповідає директор школи Володимир Ревуцький. Зауважує, результатом у закладі задоволені.

Інтернет-майданчик також дає можливість проводити виховні заходи. Останнім з таких тут організували свята до Дня Матері та Дня Європи. А ще у школі готуються до останнього дзвінка.

На онлайн-свято запрошують учнів, батьків, педагогів та гостей. А ось формат участі кожен обирає самостійно.

" " " "