Курс у небо: у Хмельницькому аеропорту відновили електропостачання

1192

Курс у небо. Хмельницький аеропорт поступово відновлюється. Напевно, кожен із нас уже бачив над Хмельницьким літаки малої авіації. Вони почали активніше штурмувати небо, адже, наше летовище нарешті отримало необхідний для їх прийому і відправки сертифікат. Шлях до отримання цього основоположного документу був довгим. Для цього аеропорт, по суті, довелося відбудувати з нуля. Від сьогодні у випусках новин починаємо знайомити вас із кроками керівництва летовища, спрямованими на повноцінне відновлення роботи аеропорту Хмельницький. Найголовнішим з яких була доволі банальна річ – відновлення електропостачання.

Сучасний ремонт, комп’ютерна техніка і можливість бачити кожнісінький клаптик території аеропорту. Хмельницьке летовище нарешті зі світлом. 24 світильники тут з’явились завдяки капіталовливанням із міського бюджету. 800 тисяч використали з розумом, встановивши ліхтарі, котрі працюють на сонячній енергії.

На самому приміщенні КПП –  ще й сонячні панелі – дорого вартісне придбання зроблене вже за рахунок області.

На сьогоднішній день аеропорт Хмельницький вже почав заробляти кошти. Тут активно працює Хмельницький аероклуб і не тільки.

Аби приймати і випускати літаки малої авіації підприємство пройшло непростий шлях. Відновлення електропостачання на ньому було основним завданням. Його виконали – пункту призначення досягнули.

Директор аеропорту кажу, мала авіація – далеко не кінцевий пункт призначення, а відправний. Адже планів із розвитку підприємства чимало. Це і створення логістичного центру вантажних перевезень, себто стоянки для далекобійників і початок прийому та випуску спершу вантажних літаків, а потім пасажирських. Цілеспрямований курс у небо вже взяли, тож, як кажуть, іще політаємо.

" " " "