Квести, забіг у піжамах, школа волонтерів… Які заходи чекають на хмельницьку молодь у квітні?

1089

Квести, забіг у піжамах, школа волонтерів… Вже у квітні на хмельницьку молодь чекає чимало сюрпризів. Перший день другого місяця весни у Хмельницькому пройде під знаком «піжами». Так вже другий рік поспіль Громадська організація «Молодь за краще майбутнє» організує забіг у піжамах центральними вулицями міста. Крім, того заплановані два квести: шпигунський і космічний. Не обійдеться й без освітніх проектів: академії змін та школи волонтерів.

Перше квітня, день не дурня, а сміху… Так собі вирішили у громадській організації «Молодь за краще майбутнє» й вже вдруге організовують пробіг у піжамах у перший день другого місяця весни.

Не менш  цікавими мають стати і квітневі квести. Перший називають шпигунським – він відбудеться 4 квітня, а другий – 16-го й присвячуватиметься дню космонавтики. Обидва пройдуть в обласній бібліотеці для юнацтва. Кажуть, вони можуть стати гарною альтернативою популярним у місті квест-кімнатам. Крім того, у бібліотеці щонеділі можна пограти у гарній компанії в настільні ігри. Будуть і освітні проекти.

Школа проходитиме вже не вперше, а от справді новим проектом стане «Академія змін» – спрямована на формування громадського молодіжного активу міста.

" " " "