Коли є співпраця – є результат.

909

Те, про що так довго мріяли, здійснилося. Свої двері для учнів Бубнівської ЗОШ  відкрила реконструйована  шкільна їдальня. Цього року п’ятдесятирічну споруду вирішили капітально відремонтувати, адже приміщення було у непридатному стані.   Обшарпані стіни, стеля, котра впала на підлогу, та дах, більше схожий на зоряне небо. Так директор школи згадує стару їдальню. В червні минулого року споруду взялися відновлювати.

Село Бубнівка в 2015-му  році приєдналося до Наркевицької об’єднаної територіальної громади. Голова ОТГ переконує, умови навчання  дітей, котрі живуть у селах, не повинні відрізнятися від умов школярів, котрі мешкають у містах. Левова частина коштів, яка пішла на ремонт їдальні, це депутатська  субвенція, виділення якої на свій округ посприяв  народний депутат України Сергій Лабазюк.

Покращеними умовами свого робочого місця не можуть натішитися місцеві кухарі. Тепер, переконують, страви стануть ще смачнішими, адже в нових умовах і працювати буде комфортніше.

Оцінили капітальний ремонт споруди і школярі.

На відкриття їдальні завітали помічники народного депутата України Сергія Лабазюка. Вони від благодійного фонду на потреби харчоблоку передали потрібну побутову техніку.

Підтримує парламентар цю школу не вперше. Минулого року сюди були закуплені нові комп’ютери. А влітку 2017-го тут була вирішена проблема із водою.

" " " "