Хмельницькі копи врятували чоловіка від самогубства

1349

Вбережене життя. Хмельницькі копи врятували чоловіка, котрий намагався стрибнути з мосту. 39-річний житель міста, батько трьох дітей через фінансові труднощі вирішив вкоротити собі віку. На заваді йому стали патрульні, саме вони пішли на перемовини з горе-самогубцем та не дозволили здійснити стрибок. За усім, що відбувалося, спостерігали десятки перехожих. Кожен вважав за потрібне сфотографувати або навіть відзняти на відео топ-сенсацію дня. Нашим журналістам вдалося поспілкуватися з очевидцями події та розпитати про усе патрульних поліцейських.

Учора ось ці двоє хлопців випадково стали очевидцями події на Кам’янецькій.  Сьогодні залюбки демонструють відзняте відео.

А ось вкоротити собі вікунамагався39-річний чоловік. Прямісінько у середмісті він вирішив стрибнути з мосту і, можливо, йому б то вдалося, якби плани не попсували патрульні.

На перемовини з горе-самогубцем пішов Андрій Квицень. Хвилин з 20 патрульний поліцейський вмовляв чоловіка нестрибати з мосту.

Потім чоловік розповів, що має трьох дітей, а покінчити з життям заставляє безгрошів’я.

Вмовляння копа чоловік не сприймав. Більше того, навіть почав погрожувати своєму рятівнику.

За усім, що відбувалося, спостерігали десятки перехожих. Кожен вважав за потрібне сфотографувати або навіть відзняти на відео топ-сенсацію дня.

Аби не провокувати чоловіка ще більше, публіку почали потроху розганяти.

Чоловіка таки врятували. Патрульний кайданками прикував його до себе та не давав стрибнути. Горе-самогубця зафіксував ногами, сам однією рукою тримався за арматуру. Потім прикованих чоловіків витягли на зовні. Перше, каже Андрій Квицень, про що тоді думав, як переконати людину жити. А ще було страшно за публіку, особливомалолітню.

За більше, аніж два роки служби це – вже 19-й випадок, коли патрульні врятували комусь життя. При цьому, переконують копи, без сотні додаткових очей, а особливо камер переконати людину жити значно легше.

" " " "