«Ламай» від «Чумацького шляху»

1979

Вибухівка, вогнемет та машина у повітрі.  5 грудня Хмельницький рок-гурт «Чумацький шлях» презентував нову відео роботу на пісню «Ламай». Режисером став знаний кліп-мейкер Віктор Скуратовський. 18 годин відео зйомки та чотири хвилини готового матеріалу. Ексклюзивно для нашого телеканалу лідер гурту Сергій Строян розповів, як знімали та що хотіли цим показати.

Хмельницький гурт «Чумацький шлях» презентував свою п’яту відео роботу. Цього разу для кліпу обрали пісню «Ламай», яка увійшла до нового міні-альбому «Тисячу Років». Текст пісні привертає увагу до обставин, які кожного дня диктує нам життя. І є певним закликом до того, щоб їх ламати та боротися завдяки власним силам. Адже у грі з навколишнім світом, чи то із самим собою, правила гри інколи необхідно  порушувати.

Увесь кліп тримає у напрузі. Його знімали за кращими традиціями гостросюжетного бойовика. Тут є справжня піротехніка, вогнемет та підірвана у  машина насамкінець. На ній увесь час їздив навіжений водій-убивця, який символізує головного суперника у житті. Цю роль на себе взяв вже усім відомий образ «Чумацького шляху»  Kozamonster.

Аби втілити задумане у відеоролику, команда вирушила до Києва. Головні сцени у кліпі відзняли на автодромі «Чайка». Загалом, зйомочний процес тривав 18 годин.

На цьому в гурті не планують зупинятися. Вже за кілька місяців обіцяють доповнити музотеку шанувальників новими запеклими хітами.

" " " "