На Хмельниччині відзначили благодійників з нагоди Міжнародного дня волонтера.

954

За відвагу та чуйність. На Хмельниччині  відзначили волонтерів краю. Близько сотні благодійних організацій щодня допомагають хворим, пораненим та нужденним. Волонтери формують вантажі на схід, збирають кошти на  лікування та координують дії із закордонними колегами. У Всесвітній день волонтера люди із добрим серцем отримали відзнаки за  нелегку працю.

Марина Проценко почала займатися волонтерством ще з часів Майдану. Жінка співпрацює із громадськими організаціями та навчальними закладами міста. Розуміє, її допомоги потребують поранені бійці.

Щоразу,виїжджаючи у прифронтову зону, волонтери наражають  себе на небезпеку. Проте бажання підтримати захисників перемагає страх та ризик. Лікар Геннадій Синявський  вже має за плечима не один десяток поїздок на схід. Нині чоловік отримав відзнаку за свою діяльність.

Загалом, з нагоди Всесвітнього дня волонтера відзнаки та нагороди отримали не лише благодійники, а й громадські організації та бізнесмени( Кадр 0018, 0021). Заробляючи гроші, підприємці скеровують частину прибутку на благородні цілі.

Цього дня волонтери приймали вітання за свою повсякденну роботу. Після початку війни вони сформували потужну команду людей із чуйними серцями , які здатні на сміливі вчинки та велику самовіддачу.

" " " "