Леді з Хмельниччини двічі обікрала свого приятеля: абищо не брала

За дві крадіжки злодійку засудили до 4 років і 5 місяців позбавлення волі

879

Справу злодійки-рецидивістки, яку вже не вперше судять за крадіжки, розглядали у Старосинявському райсуді. А “відзначилась” вона у Летичівському районі, розповідає прес-служба Старосинявського райсуду.

У серпні цього року жіночка завітала на посиденьки до свого знайомого, який проживає у селі Подільське Летичівського району. Там вони не кепсько почаркувались, і після того жіночка зібралась іти додому. Виходячи з будинку, гостя примітила на веранді мотокосу та й прихопила її з собою, бо має таке око, яке помічає все, що погано лежить, і такі руки, які усе помічене підбирають. Помітивши пропажу, господар заявив до поліції, а підозра, звісно, відразу впала на жінку, бо більше того дня у нього ніхто не гостював. То ж крадійка була  змушена повернути мотокосу її власнику.

Читайте також: На Хмельниччині довірливі люди віддали лжебанкірам свої заощадження

Однак наступного разу, в листопаді,  вона навідалась до тієї хати уже без запрошення. Переконавшись, що її ніхто не бачить, жіночка, стиснувши десницю в кулак, вгатила нею у шибку. Розбивши вікно, вона влізла у хату і відразу направилась на веранду (от далась їй та веранда!). Цього разу вона натрапила там на бензопилу, яку й прихопила з собою. Проте її “вирахували” й цього разу, що було не важко зробити, знаючи пристрасть леді до речей, якими зазвичай “забавляються” суворі  чоловіки.

Авжеж, інші жінки крадуть парфуми, модні речі , ювелірні вироби, а ця як не мотокосу, то бензопилу. Отож доведеться їй тепер  щонайменше на 4 роки забути про своє дивакувате хобі та поринути в зовсім інший спосіб життя.

" " " "