Летальна ДТП на Хмельниччині: у пекельному вогні загинули люди

702

На Хмельниччині сьогодні, 15 травня, вранці сталася смертельна ДТП, що забрала життя, принаймні, чотирьох людей. Аварія трапилась на трасі “Житомир-Чернівці” неподалік від села Веселівка. На годиннику було близько сьомої ранку.

За попередніми даними, вантажний автомобіль DAF із причепом якимось чином опинився на смузі зустрічного руху. Там він зіткнувся з легковиком “Опель Коломбо” і вантажним бусом “Мерседес спринтер”, які їхали назустріч.

При зіткненні причіп вантажівки перекинувся, притиснувши обидві зустрічні машини. Однак в учасників аварії ще залишалась би надія на порятунок, якби усі три автівки не спалахнули. Люди загинули в пекельному полум’ї.

За попередніми даними, які публікує прес-служба обласного управління поліції, загинуло четверо людей. Поліцейські не могли приступити до місця зіткнення, поки рятувальники не погасили полум’я. Зараз правоохоронці з’ясовують, чи не було в мікроавтобусі та легковику ще пасажирів.

Читайте також: Смертельна ДТП на Хмельниччині: загиблих людей діставали за допомогою гідравлічних ножиць

За фактом цієї трагічної ДТП вже відкрито кримінальне провадження за статтею 286 ч.3 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

" " " "