На Хмельниччині затримали чергову банду “закладників”

Зловмисники поширювали небезпечні психотропні речовини через декілька Telegram-каналів

993

На Хмельниччині правоохоронці викрили та затримали групу осіб, котрі підозрюються в злочинній діяльності, пов’язаній з розповсюдженням наркотичних речовин. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

За попередніми даними зловмисниками виявилися двоє чоловіків віком 27 років та 37-річна жінка. Банда працювала нині популярним “закладковим” методом, контактуючи з покупцями через месенджер Telegram.

Пізніше правоохоронці встановили, що двоє підозрюваних – жінка та один з чоловіків – раніше самі страждали від наркотичної залежності. Час від часу вони продавали “зілля” клієнтам зі свого оточення.

Зважаючи на низку доказів, в поліції вже відкрили відповідне кримінальне провадження. В рамках досудового розслідування оперативники провели санкціоновані обшуки за місцями проживання підозрюваних. Там було виявлено та вилучено 16 розфасованих по дозах згортків з канабісом, 13 згортків з психотропною речовиною «Альфа-PVP», прилади для вживання наркотиків, мобільні телефони, ваги, а також пакувальні матеріали, які зловмисники використовували для фасування наркотичних речовин.

Читайте також: У Хмельницькому охоронець розважального закладу торгував наркотиками

Слід зазначити, що закладники ретельно маскували свою злочинну діяльність, щомісяця змінюючи орендовані квартири, у яких вони зберігали і фасували наркотики.

Наразі розслідування триває і вирішується питання про оголошення зловмисникам підозри та обрання запобіжного заходу.

" " " "