Летальна ДТП з оперативником СБУ поблизу Хмельницького: що вже відомо слідству

Аварія сталась учора ввечері на трасі М-12 неподалік від села Прибузьке

1934

Надворі було вже темно, близько 20-ї години. Двоє пішоходів, жінка і чоловік, простували через дорогу від придорожнього мотелю до кафе навпроти. Переходу там немає, вони намагалися перетнути трасу у невстановленому місці.

Daewoo Lanos виринув із темноти зненацька та буквально зніс обох людей. Обоє пішоходів  від  одержаних травм померли на місці аварії, повідомляє прес-служба  Державного бюро розслідувань.

Читайте також: У Хмельницькому впіймали на гарячому хабарника з Міноборони

Як встановила слідчо-оперативна група, що працювала на місці події, водій, який збив пішоходів, працює оперуповноваженим обласного управління СБУ. Чоловік був на службовій автівці, і мчав дорогою із явним перевищенням швидкості.

Процесуальне керівництво розслідуванням доручено військовій прокуратурі Хмельницького гарнізону. А самими розслідуванням справи займаються слідчі теруправління Державного бюро розслідувань. Цей випадок кваліфікують за ч.2 статті 286 ККУ. Якщо вину водія доведуть, йому доведеться найближчі  5-10 років провести за гратами.  Як повідомляє Depo.Хмельницький, зараз підозрюваний знаходиться в обласній лікарні.

" " " "