Летичівська гімназія похизувалася ландшафтним парком

838

Сцена, фонтан та зелений клас. Летичівська гімназія похизувалася ландшафтним парком. Зону відпочинку власноруч створили учні та учителі навчального закладу. На чималій території встановили вуличну сцену, облаштували водограй та кілька тематичних локацій. Є у шкільному сквері і навчальна аудиторія для молодших класів. У теплу пору для дітей проводять уроки під відкритим небом.

Летичівська Січ, гімназійна локація та територія молодших класів. Ландшафтний парк Летичівської гімназії поділений на кілька частин. При вході, до прикладу, облаштували вуличну сцену. Тут у літню пору проводять різноманітні свята.

Відпочинкова зона з водограєм це вже друга локація ландшафтного парку. Перша – українознавства та історії. Тут учні та учителі власноруч створили міні-фортецю, українська садибу, тин, криницю та журавля. У «Летичівській Січі», розповідає директор, часто організовують козацькі дійства.

За цією локацією – гімназійна зона. Тут облаштували фонтан та лавочки, висадили квіти. У кожного класу є своя територія, за якою доглядають учні. І третя частина – «Левада». Це – локація молодших класів. У теплу пору тут для дітей проводять уроки просто неба.

Окрім зеленого класу, в цій частині парку облаштували млин, невелике поле та вулики. Це – така собі «Левада». До слова, цього року зону «Левади» планують доповнити вуликами.

Окрасою та водночас обороною ландшафтного парку є столітній мур. Колись його прикрашала петриківка. незабаром, розповідає директор, стіна знову зацвіте, щоправда вже подільським розписом.

" " " "