Лісгоспи Хмельниччини готують на продаж 13 тисяч новорічних ялинок

Ялинки , запаковані в сітки та ялинки у горщиках – лісівники зваблюватимуть краян новою упаковкою та живими красунями, які згодом навесні можна висадити в грунт

1340

Лісівники Хмельниччини  готують на продаж до новорічних свят 13 200 живих ялинок, повідомляє обласне управління лісового та мисливського господарства.

Найбільше новорічних красунь має намір реалізувати Ярмолинецький лісгосп. Тут готують на ялинкові базари 4 тисячі деревець. Звісно, продаватимуть не лише в Ярмолинцях. Хвойні деревця із Ярмолинецького лісгоспу поїдуть також у Віньківці,Чемерівці та, навіть, у Вінницю.

Шепетівський лісгосп готовий цьогоріч реалізувати 2 тисячі новорічних деревець. Одна з “фішок”  сезону-2019  – продаж дерев у спеціальній сітці. Це дозволяє вберегти гілочки деревця при транспортуванні.

Читайте також: Вже за два дні у Хмельницькому: Андріївські вечорниці для Андріїв, Андрійовичів і не тільки

По півтори тисячі ялинок готують на продаж Кам’янець-Подільський та Славутський лісгоспи. Загалом же всі державні лісові господарва Хмельниччини мають намір продати 13 200 ялинок.

Один із трендів сезону – ялинове деревце у великому горщику.  Таку ялинку можна поставити дома на новий рік (головне – не забувати поливати деревце). А навесні її можна висадити у відкритий грунт , аби згодом багато літ спостерігати, як ваше новорічне деревце тягнеться вгору та усвідомлювати, що саме ви дали йому шанс на друге життя.

 

" " " "