Лісовогринівецька ОТГ відзначає перший ювілей

1066

Без святкувань, але зі значними здобутками. Лісовогринівецька ОТГ відзначила перший ювілей. 13-го серпня громада святкувала 5-ту річницю з часу створення. Гучних подій, концертів чи урочистостей з такої нагоди не влаштовували. Причина – карантинні обмеження. Разом з тим у сільській раді все ж розповіли про досягнення за п’ять років та плани на майбутнє. 

Без концертів та урочистостей. Лісовогринівецька ОТГ відзначила перший ювілей. 13-го серпня громада святкувала 5-ту річницю з часу створення.

Кілометри відремонтованих доріг та кілометри прокладених водогонів, оновлені заклади освіти та культури. За п’ять років, каже голова громади, здобутків і справді багато. При цьому, додає, чимало роботи і попереду.

Фінансування освіти та медицини – лише частина майбутніх планів. Особливої уваги, каже очільник ОТГ, потребують молодіжна політика та спорт.

Тож, планів вдосталь, як і досягнень, каже голова громади. Про останні, додає, хотів прозвітувати на святкуванні 5-ї річниці. Через карантинні обмеження, усі заходи скасували.

Тож, відсвяткувати її, каже Віталій Гралюк, планують трішки пізніше. Не буде у громаді і заходів до Дня Незалежності.

 

" " " "