ЛІТЕРАТУРНИЙ ФАН-ФЕСТ

713

Літературний фестиваль. У Хмельницькій обласній бібілотеці для дітей відбувся регіональний фан-фест. Захід організований для кращих читачів Хмельниччини. Фестиваль також відвідали творці дитячих книг.

На заході були діти, котрі роблять перші спроби у написанні віршів, тож зустріч із письменниками для них подарує неабиякий досвід. Серед запрошених – поетеса із Тернополя Оксана Ратушняк. Дітям, які розпочинають свій творчий шлях, радить читати якомога більше тематичних творів.

Письменниця зі Львова, авторка понад 30 книг та збірок пані Любов радить початківцям писати якісно та, головне, любити свою діяльність.

Палких шанувальників книг та активних відвідучачів бібліотек на фестивалі відзначили подарунками. Серед таких і Катерина. Дівчина декілька разів прочитала всі частини Гаррі Поттера. Каже, любов до книги у неї з’явилась ще у першому класі.

І діти, і письменники залишились задоволені після такого творчого спілкування. Молоді початківці письменницької справи кажуть, будуть раді  подібним зустрічам, адже так світ творчості стає зрозумілішим.

" " " "