Листопад – місяць вільної боротьби у Хмельницькому.

699

 Спортивне єдиноборство для всіх. У Хмельницькому відбувся відкритий Всеукраїнський турнір з вільної боротьби імені Богдана Хмельницького. До обласного центру з’їхалося 350 учасників зі всієї України. Хлопці та дівчата віком до 15 років боролися на килимі та показували свої вміння.

 Листопад – місяць вільної боротьби у Хмельницькому. Кожного року до обласного центру з’їжджаються найсильніші представники зі спортивного єдиноборства.

 Захоплення, кидки, підніжки та перевороти. Вірно побудовані технічні прийоми – це 100відсоткова перемога. Саме це дає потрібний адреналін. Цим секретом успіху поділився Дмитро Ващенко. Він вже вісім років займається боротьбою. Каже, спорт у його житті займає чи не перше місце. Він не лише тіло робить сильним, а й загартовує дух.

 Ці спортсмени одні із найсильніших в Україні. Тому й вільна боротьба користується попитом серед молодого покоління. Це засвідчує величезна кількість учасників – 350 борців на килимі доводять свою перевагу. Хмельницький вже давно займає поважне місце в організації турнірів.

 Чимало дівчат також обирають цей вид спорту. На тренуваннях та на турнірах вони нічим не поступаються чоловікам.

 Та, головне, спортивна боротьба додає впевненості та виховує сильних лідерів.

 

" " " "