На Хмельниччині зіткнулися два “Рено”: є потерпілий

Один із водіїв був добряче п’яний

1497

ДТП із  участю двох автомобілів марки “Рено” – “Рено Докер” і “Рено Мастер”, сталася сьогодні, 19 листопада, вдень, інформує сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Аварія сталась у Красилівському районі, на трасі “Житомир-Чернівці” поблизу села Западинці. Водій автомобіля “Рено Докер” зненацька виїхав на зустрічну смугу та ударів в бік “Рено Мастер”. За кермом обох машин були жителі Красилова.

Читайте також: Летальна ДТП на Хмельниччині: легковик зіткнувся з маршрутним автобусом

В результаті водій “Мастера” одержав травми. На щастя, вони виявились не дуже важкими, тож 32-річний чоловік відмовився від госпіталізації, отримавши медичну допомогу на  місці пригоди. Разом із водієм у “Рено Мастер” була його сім’я – дружина і дитина. Вони відбулись лише переляком і медичної допомоги не потребували.

Лікарі також провели огляд 57-річного водія “Рено Докер”. Під час огляду з’ясувалось, що чоловік сів за кермо добряче п’яним. Вимірювання на “Драгері” показало 2,5 проміле алкоголю, що у 12 разів перевищує допустиму норму.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом цієї ДТП, в якій, на щастя, постраждала лише техніка, а люди зосталися живі. Але ж могло бути і гірше.

" " " "