МАЙЖЕ МІЛЬЙОН ГРИВЕНЬ ПЕРЕПЛАТ ЗА ПРИРОДНЕ ПАЛИВО

323

Майже мільйон гривень переплат за природне паливо «Хмельницькгаз збут» вже повернув побутовим споживачам. Нагадаємо, у травні через зміну постачальника багато людей переплатили чи помилково сплатили за спожитий газ. Через воєнний стан, повернення коштів відбувається не так швидко, тому в компанії просять жителів області набратися терпіння.

Тамара Терлеєва приїхала до Хмельницького із Видрових дол. Жінка переконана, що у неї понад 3 тисяч гривень переплати за спожитий газ.

Якщо переплата справді є – то гроші повернуть. Для цього жінка написала заяву та зібрала необхідний пакет документів. Серед них копія паспорта , податкового коду, банківські реквізити карткового рахунку та квитанції про ймовірну помилкову оплату.

Пакет документів принесла до «Хмельницькгаззбуту », що по вулиці Проскурівській 32.

Щоб повернути кошти не обов’язково їхати до Хмельницького,- пояснюють у «Хмельницькгаз Збуті». Документи на адресу компанії можна надіслати поштою чи в електронному вигляді.  Або ж звернутися до найближчих відділень обслуговування клієнтів.

Зміна постачальника для споживачів «Хмельницькгаз збуту» відбулася у червні. Хоча офіційною датою переходу  рахується  1 травня. Тому і виникла ситуація, коли частина клієнтів перерахувала оплату за травень не новому постачальнику «НафтогазуУкраїни», а попередньому  – «Хмельницькгаз збуту»

Термін прийому заявок на повернення коштів не обмежений.  Для цього потрібно звернутися до «Хмельницькгаз Збуту» чи структурних підрозділів ,які є в кожному районі області. Або ж надіслати пакет документів поштою чи в електронному вигляді.

" " " "