ВПЕРЕД, ДО НОВИХ ПРИГОД

338

Шоста серпнева зміна. Літній табір Еко Лайф Збруч зустрів на відпочинок  шосту зміну дітлахів в рамках проекту «Поділля Мрій» від благодійного фонду Сергія Лабазюка Ми поруч.  На 7 незабутніх днів відпочинку у табір прибули маленькі мешканці Війтовецької громади. Підвечірок – саме у такий час ми завітали до дітлахів. Тож за передостаннім перед відбоєм прийомом їжі, діти розповіли, чи смачно їх тут годують.

В перший день приїзду, як і належить у таборі, діти розділилися на загони, назви для яких вигадували самі. Кажуть, у таборі чимало розваг, тож для нудьги часу немає.

Попри безліч розваг діти пам’ятають про події,  які відбуваються в країні. Неприйнятним для Юрчика залишається те, що рідну Україну продовжують ображати. Хлопець каже, без вагань пішов би захищати державу, як це зробив його батько, та ось вік не дозволяє.

Діти впевнені – Україна обов’зково переможе, і тоді головна мрія всіх українців здійсниться. Додають, після перемоги наша держава розквітне ще дужче, а на її теренах запанує мир та злагода.

Розуміють діти й те, що жити із ворожою росією, важко всім країнам світу. Тож кажуть, після перемоги України, її необхідно ізолювати.

Аби дітлахи хоч на трішки забули про страшні події і організований цей відпочинок. Тут діти знайдуть нових друзів, відпочинуть від смартфонів та просто насолодяться чистим лісовим повітрям.

Для того щоб дітлахам запам’яталися щасливі та безтурботні дні у таборі, організатори влаштували святкове дійство.

Саме завдяки стійкості та незламності наших захисників, діти мають можливість відпочивати.  Тож кожен на відносно мирній території не повинен про це забувати,  наголосила голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк

Попереду у дітей тиждень незабутнього та активного відпочинку посеред справжньої природи та чистого повітря.

" " " "