Малий фінал: «Новатор» проти «Серця Поділля»

907

Успіх у місцевому волейболі. Хмельницький «Новатор» вперше в історії виборов бронзову нагороду Суперліги. Для цього тутешній команді знадобилися п’ять матчів та п’ять партій у вирішальній грі. Боротьба за перемогу для кожного клубу була надважливою та історичною. Це тому, що досі нагород в еліті українського чемпіонату не мали ані «Новатор», ані «Серце Поділля». Докладніше про тріумф у місцевому волейболі наші журналісти розкажуть.

Це кадри вирішальної гри малого фіналу. У рідних стінах хмельницький «Новатор» приймає вінницьке «Серце Поділля». Попередньо удома два матчі тутешні волейболісти виграли, на виїзді – два програли, тепер розігрують долю бронзової нагороди у п’ятому матчі.

Ця перемога для «Новатора» була надважливою та насправді історичною. Все тому, що досі нагород в еліті українського чемпіонату не мали ані хмельничани, ані вінницьке «Серце Поділля».

У цьому сезоні найвищого дивізіону вінницьке «Серце Поділля» взагалі дебютувало. Натомість «Новатор» минулого року за нагороди боровся, щоправда зупинився за крок до бронзи. На цьогорічну Суперлігу було єдине завдання – закріпитися у трійці лідерів.

Тепер, ймовірно, Хмельниччина прийматиме ЄвроКубки, а «Новатор» відкриє для себе нові та поки що непідкорені вершини.

Більше про тріумф у місцевому волейболі дивіться у Підсумках тижня на нашому телеканалі.

" " " "