Мандрівник та ексзаступник міського голови Андрій Бондаренко повернувся із Африки

814

У минулому заступник міського голови, а зараз мандрівник. Андрій Бондаренко нещодавно повернувся зі спекотного континенту  – Африки. Зізнається, через карантинні обмеження спланувати поїздку було непросто. Однак отримав безліч вражень та вже готується до чергової поїздки. Як воно – із спекотної Африки повернутись у морозну Україну?

16 років подорожей, 4 континенти, тисячі годин перельотів. Андрій Бондаренко успішно поєднував роботу посадовця і з мандрами. Тепер же повністю вирішив присвятити себе улюбленій справі. Згадує, перед першою поїздкою страшенно хвилювався.

Андрій Бондаренко відвідав понад 60 країн світу. Донедавна був заступником міського голови Хмельницького. Нещодавно повернувся із Африки. Разом із групою відвідали Кенію, Танзанію та навіть спробували підкорити висоту Кіліманджаро. Втім,  поки у Хмельницькому був стабільний плюс – тамтешні схили побіліли.

Андрій Євгенович каже, розвиває свій блог та дає поради початківцям щодо мандрів. Каже, можна подорожувати із обмеженим бюджетом та навіть у карантин. Мандрівник у час закритих кордонів відкривав  для себе невідому Україну. Робив це із родиною.

Хоча частина країн досі закриті для подорожей, та Андрій Бондаренко уже планує наступний маршрут. Для поїздки обрав Бразилію.

Хоча мандрівник живе у Києві  та завжди знаходить час приїхати до Хмельницького. У цьому місті  його чекають друзі та неповторні подільські краєвиди.

" " " "