Мапу з енергоефективності розробили для хмельницьких депутатів.

1213

У хмельницькій агенції сталого розвитку «АСТАР» презентували медіа-мапу з енергоефективності бюджетних закладів нашого міста. Менеджери проекту кажуть, ця мапа допоможе побачити в якому стані знаходиться та чи інша будівля, яка з них потребує утеплення чи заміни вікон. Розроблена мапа не для пересічних хмельничан, а для депутатського корпусу міської ради. Аби кожен депутат бачив проблеми пов’язані з енергоефективністю.

Медіа-мапу з енергоефективності бюджетних закладів Хмельницького презентували в агенції сталого розвитку «Астар». Менеджер проектів агенції Степан Кушнір розповів, що на мапі зображені всі комунальні заклади міста, в яких вже проведений поверхневий енергоаудит. Таким чином, видно в якому стані знаходяться будівлі. Мапу розробляли за трьома критеріями.

Мапа не для пересічних хмельничан. Вона розрахована на депутатський корпус міської ради.

Крім того, організатори планують провести навчання з енергоефективності для всього депутатського корпусу міської ради.

А впродовж Днів сталої енергії, які в Хмельницькому проходитимуть з 17 по 21 жовтня, організатори розповсюджуватимуть тематичні листівки. В них кожен знайде інформацію про програми енергоефективності, які діють в місті, про програми, які діють в банках та ще багато корисного. Цими ж днями представлять ще один проект. Це буде документальна стрічка з питань енергоефективності. Кінцевою метою проекту, організатори бачать – підвищення у депутатів знань та розуміння в питаннях енергоефективності.

 

" " " "