Марафон відповідальності

1660

Марафон відповідальності. Студенти Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії висадили соняшники на честь відомого українця Богдана Гаврилишина. Подібна акція проводиться увсій Україні. Хмельницький долучився до такого марафону вперше.

Робити добрі справи – поки зростуть соняшники. Хмельницький долучився до всеукраїнського марафону відповідальності.  Заснував  його Фонд  родини  видатного українця  Богдана Гаврилишина.  Він довгий час жив та працював за кордоном. Однак  не забував своє коріння та допомагав українській молоді реалізовувати себе.

Такий марафон в Україні проводять кілька років поспіль. Символом  є іменний соняшник, який виведений спеціально до 90-річчя  відомого діяча.    Основна мета такого флешмобу – за сто днів, допоки дозріє рослина,  змінити себе та суспільство на краще.

Першими висадили квітку з сонячною назвою студенти Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії. Вона прикрашатиме центральну алею закладу.

Участь у марафоні взяли 15 закладів міста. Це і лікарні, і підприємства.  Загалом Фонд родини Богдана Гаврилишина спрямовує свою роботу на підтримку української молоді. Уже в жовтні, у Хмельницькому відбудеться перша локальна школа.

Кращі роботи отримають підтримку у реалізації, а молодь – можливість стажування за кордоном.

" " " "