Марш на честь Героїв України.

1253

Цьогоріч на День героя члени Хмельницької організації «Сокіл» пройшли урочистою ходою. Прямували від Майдану Незалежності до кінотеатру Шевченка. Учасники акції влаштували справжнє видовище, усією дорогою запалювали димові шашки та згадували імена Героїв України.

23 травня вся країна відзначала День героїв. У Хмельницькому молодіжна організація «Сокіл» урочистою ходою вирішила вшанувати усіх борців за свободу країни. Центральними вулицями міста пройшли понад півсотні молодих людей зі стягами та гаслами про вільну, незалежну державу. Голова осередку «Сокіл» розповідає, для молоді важливо пам’ятати усіх, хто боровся за нашу свободу.

День героїв  це – свято борців за волю – тих людей, які відали життя за рідну землю, і тих, хто продовжує нести службу у зоні АТО. Героями залишаються і люди, які втратили своїх рідних, оскільки на них покладена чимала відповідальність. Їм доведеться відстоювати правду, аби історія пам’ятала кожного, хто зробив свій внесок у незалежність.

Пам’ять про своїх героїв – основна мета молодіжної організації. Цього дня вони особливо згадують своїх кумирів і героїв таких, як Євген Коновалець, Симон Петлюра, Микола Міхновський, Степан Бандера.

 

" " " "