«Тартак», « Мотор’ролла», «Чумацький шлях»… 26-27 травня у Хмельницькому пройде перший «Rock`n`Buh»

2070

«Тартак», « Мотор’ролла», «Чумацький шлях»… Вже цієї п’ятниці й суботи – 26-27 травня – у Хмельницькому пройде перший «Rock`n`Buh». Розміститься рокерська сцена поблизу території міського пляжу. Тут за два дні виступлять понад десяток молодих і невідомих хмельницьких команд та знаних гуртів хмельничан: «STANZA», «Мотор’ролла», «Чумацький шлях». А вже у суботу хедлайнерами фесту стануть «Без обмежень» і «Тартак». 

Два дні суцільного драйву чекають на хмельничан вже у наступні п’ятницю і суботу. Пляж Південного Бугу поєднають із роком у першому фестивалі  «Rock`n`Buh». «Мотор’ролла», «Чумацький шлях», «STANZA» – хедлайнери першого дня. П’ятницю вирішили повністю присвятити нашим місцевим командам. Їм є чим потішити своїх шанувальників.

Андрій Журба – фронтмен гурту «STANZA» каже, «Rock`n`Buh» для Хмельницького подія особлива. Та й в контексті країни тепер у подолян можна буде повчитися співпраці.

І справді – вхід на фестиваль безкоштовний. Гроші – майже триста тисяч гривень  –  на його проведення виділила Хмельницька міська рада. Так намагаються популяризувати Хмельницький туристичний. Тому у суботу виступатимуть гурти відомі на всю країну.

Чекають на гостей із різних міст. Для них облаштовують наметове містечко. А для дорослої аудиторії хмельничани підготували цікавинки поза пляжем – на Проскурівській.

 

" " " "