Марш сім’ї у Хмельницькому .

1154

Сімейні цінності та міцний союз. Саме такі тези вихідними пропагували  родини Хмельницького. Для цього вийшли на загальноміський марш. Участь у дійстві взяли десятки релігійних конфесій. Такий захід в нашому місті проходить вже втретє.

Урочиста хода за сімейні цінності стартувала біля костелу на Виставці. Звідти тисячі учасників маршу рушили у центр міста. Зголосились  доєднатися до процесії  десятки різних конфесій, адже міцні родини – основа держави. Подібний захід вже втретє проходить у нашому  місті, цього року наймасовіше, кажуть священники.

Попереду  колони традиційно  ішли  батьки з дітьми. Саме своїм прикладом  берегині показували, бути матір’ю – це мистецтво.

Цьогорічний  марш об’єднав  вірян  у єдиній меті – на захист життя та сім’ї.

Хоча день сім’ї  відзначають 15 травня, та у Хмельницькому цілий тиждень відбувалися тематичні заходи. Змагання, фестивалі та родинні акції закликали  активні родини долучатися.

Біля кінотеатру імені Шевченка можна було сфотографуватися біля великого серця, розважали гостей і аніматори.  Такі заходи потрібні суспільству, аби усвідомити проблеми молодих родин та відповідальності батьків за виховання дітей.  У цьому переконаний і  голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок, який також  взяв участь  у марші сім’ї.

Для усіх учасників свята  у центрі міста відбувся святковий концерт.

" " " "