Масове зіткнення автомобілів на Хмельниччині: вантажівка завалилася поперек шляху

Молоко з цистерни, що потрапила в аварію, вихлюпнулось на дорогу

3067

У Летичівському районі потрапили в аварію три легкові  автомобілі та вантажівка із цистерною-молоковозом, інформує прес-служба обласного управління поліції.

ДТП сталася сьогодні по обіді поблизу села Головчинці Летичівського району. На трасі не змогли розминутись легковики “Ауді”, “ВАЗ 2101” та вантажівка-молоковоз. Під час цього потрійного зіткнення ще й трохи дісталося четвертій машині – “Сітроен Берлінго”. Щоправда, не в такій мірі, як решті.

В результаті, два легковики зазнали великих ушкоджень. Вантажівка перекинулась поперек дороги. Правда, якимось дивом встояв її причеп-цистерна з молоком. Проте молоко все-таки частково вихлюпнулося з цистерни і розтіклося по дорозі.

Читайте також: Фатальні наслідки лобового зіткнення двох автомобілів на Хмельниччині

На щастя, всі люди, що були у цих автівках, зосталися живі. І навіть не зазнали великих травм. Лікарі надали їм допомогу прямо на трасі, госпіталізація нікому не знадобилася.

Слідчо-оперативна група, що прибула на місце ДТП, з’ясовувала, що спричинило таке масштабне зіткнення. Результати розслідування, очевидно, будуть згодом.

" " " "