В хмельницькому районі завершився турнір із футболу.

1081

 В Хмельницькому районі завершився турнір із футболу. Участь у ньому взяли 18 команд. А от до фіналу вийшли дві найсильніших, до того ж – із однієї ОТГ. Емоцій та вболівальників на матчі вистачало.

Більше ніж десять років в Хмельницькому районі проводять турнір імені Олександра Батурка. 19-тирічний військовий загинув в Афганістані. Відтоді пам’ять земляка вшановують спортивними змаганнями.

Майже дві сотні команд змагались за вихід до фіналу. Та у вирішальному змаганні зійшлися два суперники із Розсоші та Ружичанки. Раніше у громаді планували створити збірну, та не вдалося.

Боротьба була напружена – вболівальники не шкодували емоцій. Тим часом неподалік варили смачні частування. Ружичанське поле стало прихильне до футболістів із Розсоші. Із рахунком 4:1 вони виграли у фіналі районних змагань. А перемагати сусідів вдвічі приємніше, кажуть хлопці.

І от урочиста мить нагородження. Спортсмени отримали грамоти та медалі. А від благодійного фонду Сергія Лабазюка – корисні подарунки.

Цією грою футболісти завершили сезон гри на відкритому полі. Далі змагатимуться у футзалі. А вже навесні знову розпочнуть тренування на свіжому повітрі.

" " " "