Масові пожежі на Хмельниччині: під час однієї загинула пенсіонерка

Пожежі виникли у вихідні дні на території Хмельницької області

1803

Днями, у вихідні, виникла пожежа житлового будинку, внаслідок якої загинула пенсіонерка. Страшна подія сталася в селі Катеринівка, Дунаєвецького району. Вогонь здійнявся уночі  в одній із кімнат будинку та згодом поширився на площу 40 кв.м.

Заспокоював вогняне лихо черговий караул рятувальників 12 ДПРЧ. Пожежа забрала життя  73-річної жінки, яку  знайшли в одній із кімнат горілого будинку.

Не обійшлося без пожеж і на Кам’янеччині. Через порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації печей за одну добу рятувальники тричі гасили вогонь. Нещасних випадків на пожежах,на радість, не було.  Перша з них виникла у селі Княгинин. Горів приватний житловий будинок, унаслідок чого пошкоджено домашнє майно.

Згодом  рятувальники приборкували  вогонь у селі Вербка Кам’янець-Подільського району. Полум’ям пошкодило перекриття та покриття допоміжної споруди житлового сектору та речі домашнього вжитку.

І втретє рятувальники гасили пожежу у самому місті Кам’янець-Подільському на вулиці Матросова. Вогонь здійнявся в допоміжній споруді житлового сектору та пошкодив покриття.

Також на службу «101» надійшло повідомлення про пожежу у Полонському районі в смт Понінка. Сильний вогонь пошкодив 144 кв.м. покриття та перекриття недіючої господарчої споруди. Унаслідок пожежі постраждалих немає, причини встановлюються.

" " " "