Масштабна ДТП у Кам’янці-Подільському: дев’ять людей отримали травми

Легковик зіштовхнувся зі "швидкою допомогою"

2153

Учора, 24 липня, приблизно о пів на сьому вечора  у Кам’янці-Подільському трапилася ДТП за участю легкового авто та карети “швидкої допомоги”. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Хмельниччини.

Інцидент трапився на перехресті вулиць Пушкінської і Привокзальної. Причиною зіткнення транспортних засобів стало порушення ПДД з боку 30-річного місцевого жителя, який перебував за кермом легковика марки «Хонда Акорд». Незважаючи на ввімкнені сигнальні маячки та звукову сирену карети екстреної медичної допомоги «Пежо Боксер», водій не надав їй перевагу в русі, що призвело до їхнього зіткнення.

В результаті інциденту постраждало дев’ятеро осіб, серед яких водій легкового авто і троє його пасажирів, 36-річний водій “швидкої”, 63-річний лікар, 33-річна медсестра, 75-річна пенсіонерка, яку везли до лікарні, та 46-річна жінка, яка супроводжувала пацієнтку.

За іфнформацією, оприлюдненою  виданням xm-inside, найважчі травми одержав водій “Хонди”. Чоловіку вже зробили дві операції. Зараз він перебуває в реанімації, і його стан дуже важкий. Непростий стан також у 75-річної пацієнтки, яку везла швидка допомога. Жінку везли о лікарні із загостренням цукрового діабету, а тут до тієї біди їй ще й додався перелом шийних хребців. Потерпілу  найближчим часом мають прооперувати.

Її дочка, яка супроводжувала хвору має рвану рану ноги та підозру на перелом ребер.

У фельдшерки швидкої допомоги-  перелом хребця.

У пасажирів “Хонди” – теж різні травми: у хлопця – перелом тазових кісток, в однієї з жінок – рвана рана гомілки, в іншої – перелом щелепи. Її  повезли до обласної лікарні.

Найлегше з усіх “відбулися” водій швидкої допомоги та лікарка. У них – лише забійні рани,  і вони не потреб4ують лікування в стаціонарі.

Читайте також: Моторошна ДТП на Вінниччині: серед загиблих є жителі Хмельниччини

Наразі за фактом вчиненого порушення правил дорожнього руху в поліції вже відкрито Кримінальне провадження. Усі остаточні причини та обставини аварії встановлює слідство.

" " " "