МАТРАЦИ ДЛЯ ВПО

239

У Хмельницькому продовжує працювати Центр видачі гуманітарної допомоги обласної ради для внутрішньо переміщених осіб. Вантажівка привезла черговий вантаж від міжнародних благодійних організацій. Цього разу доставлено 50 одно -, півтора та двоспальних матраців.

Доставлений вантаж вже готовий до видачі переселенцям. На матраци є постійний попит, – зауважують у Центрі видачі гуманітарної допомоги обласної ради. На сьогодні майже півтисячі переселенців потребують такої допомоги.

Понад 150 матраців вже отримали внутрішньо переміщені особи, котрі проживають на Хмельниччині. Їх отримують згідно з попереднім записом.

Центр видачі гуманітарної допомоги обласної ради для внутрішньо переміщених осіб функціонує з перших днів повномасштабного вторгнення. Переселенці, що проживають на Хмельниччині тут мають змогу отримати необхідну допомогу, – засоби гігієни, харчові продукти, одяг, взуття, іграшки для малечі та інші речі від іноземних та вітчизняних благодійних організацій та звичайних небайдужих людей.

Зі слів волонтерів до Центру видачі гуманітарної допомоги обласної ради найближчим часом очікується надходження чергової партії матраців від американських партнерів. Знаходиться центр у приміщенні театру ім.Старицького. Працює щопонеділка та щоп’ятниці з 10 години.

" " " "