ЗВІДКИ БОРГИ – ЖИТЕЛІ БУДИНКУ ПО ВУЛИЦІ СТЕПАНА БАНДЕРИ ОТРИМАЛИ ПЛАТІЖКИ ІЗ ЗАБОРГОВАНІСТЮ

316

Вікторія Гончарова отримала платіжку із боргом від управляючої компанії у понад 4 тисячі гривень. Жінка каже, отримує субсидію тому за усі послуги сплачує вчасно. Таку суму називає штучною та платити не збирається.

До квітня цього року будинок по вулиці Степана Бандери 22/2 обслуговувала компанія Домком. Проте жителі будинку незадоволені якістю надаваних послуг, тому від квітня мають іншого управителя УМК Озерна. Люди твердять, про борг дізнались із платіжок. Попередньо з ними ніхто не зустрічався. Збори проводили уже кілька разів – та представники ДомКому не приходили.

В управляючій компанії переконують – на збори приходили та повідомляли мешканців. Борг у 364 тисячі виник через надані послуги, які надавались в кредит. У цю суму входить також здорожчання електроенергії, матеріалів та інструментів.

Інше твердять люди. Кажуть, раніше будинок був в неналежному стані. Теперішнім управителем задоволені.

Про правомірність нарахованого боргу в управлінні житлово-комунального господарства не можуть. Адже компанія не надала їм розрахунки.

В управлінні ЖКГ готові до тристоронього діалогу – аби з’ясувати обгрунтованість боргу та допомогти людям із юридичними тонкощами.

Суд як чергова інстанція мусить вирішити правомірність нарахувань. Проте не всі жителі готові до цієї паперової тяганини. Після розірвання договору борг перед компанією за обслуговування будинку зріс майже в 4 рази. Під час зйомок сюжету на зборах представників компанії Домком не було.

" " " "